Općina Đurmanec Općina Đurmanec

Kalendar odvoza komunalnog otpada za 2022. godinu

4. siječnja 2022. Izdvojeno

Vijesti

Poštovani mještani,

U prilogu vijesti možete pronaći kalendar odvoza komunalnog otpada za 2022. godinu i ostale obavijesti. Davatelj javne usluge odvoza komunalnog otpada društvo KRAKOM d.o.o. Krapina će ovih dana zajedno sa obračunima dostaviti na kućne adrese svih korisnika javne usluge Kalendar odvoza komunalnog i glomaznog otpada sa letkom o svim informacijama o razvrstavanju korisnih frakcija otpada.

Prema novom kalendaru odvoza komunalnog otpada za 2022. godinu, mijenja se termin odvoza otpada koji inače pada na neradni dan u tjednu. Ukoliko neradni dan pada u ponedjeljak ili utorak odvoz otpada izvršit će se prethodnu subotu, a ukoliko neradni dan pada u srijedu, četvrtak ili petak odvoz će se izvršiti nadolazeće subote.

Davatelj javne usluge također obavještava građane da i ove godine provodi akciju organiziranog prikupljanja božićnih drvaca. Prikupljanje će se provesti u periodu od 10. – 14. siječnja 2022. godine sukladno rasporedu odvoza spremnika za reciklabilni otpad. Pozivaju se cijenjeni korisnici da svoja drvca stave uz spremnik ili na prvu zelenu površinu na način da se ne ometa promet te da je moguć pristup specijalnom vozilu za odvoz otpada.

Drvca će se prikupljati zasebno od reciklabilnog otpada i predati na oporabu ovlaštenom zbrinjavatelju specijaliziranom za izradu biomase.

Razvrstavanjem i recikliranjem zajednički brinemo o okolišu!’

S poštovanjem!

JUO Općine Đurmanec

Verzija za ispis

RASPORED ODVOZA OTPADA NA PODRUČJU OPĆINE ĐURMANEC U 2022. GODINI (xlsx).

RASPORED ODVOZA GLOMAZNOG OTPADA U 2022. GODINI OPĆINA ĐURMANEC (pdf).

OBAVIJEST-KRAKOM (pdf).