Općina Đurmanec Općina Đurmanec

Odluke Stožera CZ RH o ublažavanju mjera

8. travnja 2022. Izdvojeno

Vijesti

U prilogu vijesti objavljujemo nove Odluke Stožera CZ RH o ublažavanju dosad važećih epidemioloških i sigurnosnih mjera.

Odluke stupaju na snagu 9. travnja 2022. godine.

Odluka o prestanku važenja Odluke o načinu organizacije javnog prijevoza putnika radi sprječavanja širenja bolesti COVID-19 (pdf).

Odluka o privremenom ograničavanju prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske (pdf).

Odluka o nužnoj epidemiološkoj mjeri korištenja medicinskih maski ili maski za lice (pdf).

Odluka o prestanku važenja Odluke o kontroli pridržavanja Preporuke za sprječavanja zaraze bolešću COVID-19 u ugostiteljskoj djelatnosti noćnih klubova (pdf).

Odluka o prestanku važenja Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja (pdf).

Odluka o prestanku važenja Odluke o uvođenju nužne mjere posebne organizacije rada epidemiološke službe i posebnih epidemioloških mjera vezanih uz virus SARS-CoV-2 za vrijeme proglašene epidemije bolesti COVID-19 (pdf).

Odluka o prestanku važenja Odluke o uvođenju nužne mjere posebne organizacije hitne medicinske službe i sanitetskog prijevoza za vrijeme proglašene epidemije bolesti COVID-19 (pdf).

Odluka o prestanku važenja Odluke o uvođenju nužne epidemiološke mjere posebne organizacije ustanova socijalne skrbi i drugih pružatelja socijalnih usluga za vrijeme proglašene epidemije bolesti COVID-19 (pdf).

Odluka o prestanku važenja Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme proglašene epidemije bolesti COVID-19 (pdf).

Odluka o prestanku važenja Odluke o općim i specifičnim mjerama zaštite koje obavezno provode pružatelji usluge taxi prijevoza (pdf).

Odluka o prestanku važenja Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obaveznog predočenja dokaza o testiranju, cijepljenju ili preboljenju zarazne bolesti COVID-19 prilikom prijema pacijenata u prostorima zdravstvenih ustanova, trgovačkih društava koja obavljaju zdravstvenu djelatnost i privatnih zdravstvenih djelatnika (pdf).

Odluka o prestanku važenja Odluke o uvođenju posebnih sigurnosnih mjera obaveznog testiranja na virus SARS-CoV-2 i obaveznog predočenju dokaza o testiranju, cijepljenju ili preboljenju zarazne bolesti COVID-19 u djelatnosti socijalne skrb (pdf).

Odluka o prestanku važenja Odluke o uvođenju posebnih sigurnosnih mjera obaveznog testiranja na virus SARS-CoV-2 i obaveznog predočenja dokaza o testiranju, cijepljenju ili preboljenju zaraze bolesti COVID-19 u djelatnosti zdravstva (pdf).

Odluka o prestanku važenja Odluke o uvođenju posebne organizacije rada za djelatnosti trgovine koja se obavlja u prodavaonicama i trgovačkim centrima (pdf).

Odluka o prestanku važenja Odluke o nužnoj mjeri pojačane kontrole provođenja Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi (pdf).