Općina Đurmanec Općina Đurmanec

Općinsko vijeće donijelo Odluku o dodjeli priznanja Općine Đurmanec u 2022. godini

28. ožujka 2022. Izdvojeno

Vijesti

Temeljem objavljenog javnog poziva za dostavu prijedloga i inicijativa za dodjelu općinskih priznanja i provedenog postupka ocjene pristiglih zahtjeva od strane općinskog Povjerenstva za dodjelu priznanja, Općinsko vijeće je donijelo odluku da se u 2022. godini dodijele sljedeća priznanja istaknutim pojedincima i gospodarstvenicima:

Nagrada za životno djelo Općine Đurmanec se dodjeljuje:

IVANU ŠKRLEC iz Đurmanca, Đurmanec 23 – budući da je dosad 100 puta dobrovoljno dao krv te je svojim nesebičnim, samozatajnim i humanim djelovanjem kao dobrovoljni darivatelj krvi tijekom svog života postao svijetlim primjerom čovječnosti na ponos svog Đurmanca.

Povelja Općine Đurmanec se dodjeljuje:

DRAGUTINU PELIN iz Đurmanca, Đurmanec – za njegov rad, angažman i za postignute zapažene rezultate na području vatrogastva i promicanju vrijednosti demokratskog društva, koji je svojim 40-godišnjim humanim djelovanjem, upornim i uspješnim radom pridonio promoviranju ugleda Općine Đurmanec.

Plaketa Općine Đurmanec se dodjeljuje:

1. Obrtu „Autoprijevoznik Zdravko Satler“, vl. Zdravko Satler iz Đurmanca, Đurmanec 120 – gospodarskom subjektu koji je znatno pridonio razvoju gospodarstva i obrtništva na području općine Đurmanec, za 30 godina rada i postojanja čime je doprinio promoviranju ugleda Općine Đurmanec.

2. Obrtu „TRANSPORT-PRACAIĆ“, vl. Petra Pracaić iz Đurmanca, Donji Macelj 38A– gospodarskom subjektu koji je znatno pridonio razvoju gospodarstva i obrtništva na području općine Đurmanec, za 30 godina rada i postojanja čime je doprinio promoviranju ugleda Općine Đurmanec.