Općina Đurmanec Općina Đurmanec

POSEBAN PRIJEVOZ DJECE NIŽIH RAZREDA OŠ ĐURMANEC

1. rujna 2022. Vijesti

POSEBAN PRIJEVOZ DJECE NIŽIH RAZREDA OŠ ĐURMANEC

          Općina Đurmanec je i ove godine ugovorila sa ovlaštenim prijevoznikom „MAKI TRANS„ iz Đurmanca, poseban prijevoz djece sa kombijem do Osnovne škole Đurmanec.

          Prijevoz je podijeljen na tri linije, s obzirom da imamo ukupno 24 učenika koji koriste isti, a organiziran je na sljedeći način:

  1. Prva linija kreće od naselja Hlevnice (zaselak Rebići-Drenški) gdje kombi dolazi ujutro u 7,15 sati, zatim ide do naselja Hromec (zaselak Guntneri, pa stanica Hromec), pa ide do naselja Lukovčak,

vraća se na glavnu cestu i ide do OŠ Đurmanec i dolazi pred OŠ Đurmanec oko 7,25 sati. Povratak sa nastave za te učenike je oko 12,20 sati.

  1. Druga linija ide od OŠ Đurmanec prema naselju Jezerišće u koje kombi dolazi oko 7,30 sati, dalje nastavlja prema naselju Gornja Podbrezovica, spušta se na glavnu cestu i ide do naselja

Donja Podbrezovica te dolazi pred OŠ Đurmanec oko 7,40 sati. Povratak sa nastave za te učenike je oko 12,20 sati.

3) Treća linija ide od OŠ Đurmanec do naselja Donja Podbrezovica, zaselak Lepaji,  gdje kombi dolazi oko 7,45 sati, te se opet vraća do glavne ceste, pa nastavlja po D-207 prema OŠ Đurmanec.

Te dolazi pred OŠ Đurmanec oko 7,50 sati.  Povratak sa nastave za te učenike bio bi oko 12,10 sati.          Za sve daljnje informacije možete se obratiti prijevozniku, Zdravko Makar: 098/940-8940.