Općina Đurmanec Općina Đurmanec

Studentske ekipe iz Đurmanca bez premca su u futsalu ⚽

23. lipnja 2023. Izdvojeno

“STUDOM 23” su sportsko rekreacijske i  natjecateljske aktivnosti za studente koji stanuju u studentskim naseljima u Zagrebu. Događanje ima dugu tradiciju i u ovome formatu postoji od službenoga početka rada Odjela za sport SC-a u Zagrebu. Ove godine svoja znanja i vještine studenti koji žive u studentskim naseljima demonstrirali su u futsalu, šahu, badmintonu, streetballu, stolnom tenisu, odbojci mix i funkcionalnom fitnesu. A najbolje u futsalu pokazale su se ekipe Đurmanca.

Naime, ženska ekipa SD Đurmanec osvojila je prvo dok je muška ekipa završila natjecanje na drugom mjestu.

-Čestitke idu za obje ekipe posebice djevojkama koje su odličnim igrama i pravom borbenošću zasluženo osvojile prvo mjesto. Čestitke idu i muškoj ekipi od kojih su u finalu bili bolji Županjci te su zasluženo osvojili ovogodišnje izdanje Studoma. Ovim putem Županjcima čestitamo i napominjemo im da se vidimo i sljedeće godine.

SD Đurmanec (Ž) nastupilo je u sastavu Buga Slavica, Andrea Šimara, Rafaela Jurman, Mara Stančić, Ana Kederov, Karla Jedvaj, Petra Bračević te Iva Bačić. U finalu su pobjedile ekipu Grafičkog Fakulteta Zagreb rezultatom 8:0. 

SD Đurmanec (M) igrao je u sastavu: Ante Šarić, Branko Artić, Dorian Vincelj, Lovro Pavić, Renato Strahonja, Borna Ptičar, Petar Malogorski. Najbolji golman turnira je iz redova SD Đurmanec i to Ante Šarić inače iz okolice Zadra.