Općina Đurmanec Općina Đurmanec

Za vrtić u Đurmancu osigurano dodatnih gotovo 20 tisuće eura. Dječje igralište dobit će nove sprave!!!

19. rujna 2023. Izdvojeno

Kako bi mališanima u vrtiću osigurala što bolje uvjete Općina Đurmanec provodi projekt pod nazivom „Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića“. Radi se o projektu iz Programa podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023.godini Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

-Cilj programa je provođenje poticajne demografske i obiteljske politike, kroz razvoj i unapređenje postojećih kapaciteta vanjskih terena i igrališta dječjih vrtića. Provođenjem ovog projekta omogućit će se raznolikost prostora za igru, a ono što je jednako važno poboljšat će se sigurnost djece u prostorijama objekta ali i izvan njega – pojasnio je načelnik Općine Đurmanec, Damir Belošević, zadovoljan što je u suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade osiguran još jedan projekt odnosno nova financijska sredstva koja dolaze na područje Općine.

Cilj projekta je opremanje igrališta i okoliša Dječjeg vrtića Đurmanec.

-Projektom će se nadopuniti postojeći prostor dječjeg igrališta novim spravama. Dodatno će se urediti i vanjski prostor kako bi se zadovoljile različite potrebe djece te podigla razina sigurnosti – zaključio je Belošević.

Sam korisnik projekta je Općina Đurmanec, a njegova ukupna vrijednost je 19.143,88 eura. Odobrena bespovratna sredstva iznose do 13.729,82 eura. Projekt će se dovršiti do kraja listopada.

„Ovaj projekt je proveden uz financijski doprinos Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade“

OSOBNA ISKAZNICA PROJEKTA
Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića